RWEA a fost prezentă la ediția 14 a Conferinței ERRA de la București

INFORMARE

RWEA a fost prezenta la editia 14 a Conferintei ERRA de la Bucuresti

Catalina Dragomir, Presedintele Asociatiei Române pentru Energie Eoliana a participat în calitate de vorbitor la a 14-a editie a conferintei organizate de ERRA (Asociatia Regionala a Regulatorilor din Energie) si gazduita de ANRE în perioada 5-6 Octombrie.

 

Dna. Dragomir a facut parte din panelul moderat de dl. Bogdan Chiritoiu, Presedintele Consiliului Concurentei: Conditii cheie pentru atragerea de investitii.

”A fost o onoare sa reprezint RWEA în cadrul acestui eveniment.„ spune Catalina Dragomir. ”Am avut ocazia sa discutam despre situatia în care se regaseste astazi industria eoliana si am putut sa atrag din nou atentia asupra pericolului în care se regasesc investitiile din industria eoliana în contextul schimbarilor constante din legislatie. Atragerea unor noi investitii este descurajata iar cele deja realizate sunt în pericol real de faliment” a mai adaugat Preaedintele RWEA.

În urma acestui eveniment, Presedintele ANRE, dl Nicolae Havrilet precum si dl Alparslan Bayraktar, Chairman ERRA au transmis o scrisoare prin care îsi exprima multumirea pentru cooperarea cu RWEA.

Mai multe informatii despre acest eveniment puteti gasi accesând http://www.erranet.org/InvestmentConferences/2015

 

 

ASOCIATIA ROMANA PENTRU ENERGIE EOLIANA

Despre RWEA

Asociatia Româna pentru Energie Eoliana sau “RWEA” (Romanian Wind Energy Association) a fost înfiintata în 2008 si este înregistrata în Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de pe lânga Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti sub nr. 73/8.08.2008.

RWEA  este o asociatie profesionala  care functioneaza ca o organizatie non-guvernamentala si care a fost fondata în Bucuresti, România, în conformitate cu legea româna. Asociatia este o entitate voluntara de participanti din industria energiei eoliene din România. Aceasta exista pentru a promova rolul cuvenit al energiei eoliene în mixul energetic din România si, în consecinta, pentru a promova o energie curata, sigura si eficienta pentru România.

Dragomir_Letter_of_Appreciation_IC2015