Propuneri/Comentarii ale RWEA pentru îmbunătățirea cadrului legislativ

2016-2017

Propunerile RWEA pentru modificarea legii 220/2010 depuse la Ministerul Energiei

Asociatia Romana pentru Energie Eoliana (RWEA) a propus Ministerului Energiei modificarea legii 220/2008 (Legea Energiei Regenerabile). Aceasta modificare are ca scop imbunatatirea situatiei actuale deoarece industria eoliana sufera pierderi considerabile datorate schimbarilor legislative petrecute in 2013. Propunerea facuta de RWEA are in centrul atentiei consumatorul final si se doreste gasirea unui echilibru intre acesta si interesele industriei regenerabile. Puteti vizualiza propunerea RWEA apasand aici.

Comentarii si observatii trimise Parlamentului Romaniei

Asociatia Romana pentru Energie Eoliana (RWEA) monitorizeaza propunerile legislative depuse la Senat si Camera Deputatilor ce au ca scop modificarea actualei legislatii in domeniul Energiei.

O astfel de propunere ce are ca scop inrautatirea si mai accentuata a industriei regenerabile a fost depusa, fiind sustinuta prin semnatura a 22 de Parlamentari.

RWEA a trimis Senatului observatiile sale la aceasta initiativa legislativa de modificare a legii 123/2012 (L77/2016)

Pentru a putea vedea observatile trimise de RWEA apasati aici

 

Comentarii si observatii trimise catre Transelectrica

Asociatia Romana pentru Energie Eoliana (RWEA) poarta un dialog permanent cu Transelectrica privind implementarea unor proceduri noi sau modificari ale unora existente.
Mai jos gasiti comentarile RWEA la:

1.Modificarea dezechilibrelor generate de Partile Responsabile cu Echilibrarea.