Avantaje

Avantaje derivate din aderarea la RWEA

1.      Informarea operativa asupra evolutiilor legislative din acest sector. In acest sens, RWEA trimite membrilor sai un newsletter lunar cu ultimele informatii. Newsletterul are, de fapt, o arie mai mare de informare cuprinzand si anunturi despre evenimente, evaluari ale sistemului energetic, posibilitatea de a promova produsele unei companii/numar in mod gratuit. Staff-ul asociatiei raspunde la orice solicitari de informare din partea membrilor si in afara cadrului prezentat de newsletter, fie prin intalniri directe, fie prin telefon/email.

Activitatile asociatiei sunt prezentate pe larg in anexa.

2.      Asigura membrilor posibilitatea de a intalni autoritati cu atributii in domeniul regenerabilelor, sub egida asociatiei.

3.      Posibilitatea de a beneficia de reduceri la evenimente in care asociatia este implicata.

4.      Posibilitatea de a cunoaste mai bine potentialii clienti in perspectiva unor relatii institutionale cu acestia. Asociatia numara in prezent un numar de 92 de membri din zone diverse: operatori campuri eoliene, fabricanti de turbine, case de avocatura, industrie conexa – (companii de meteorologie, transportatori, constructori de drumuri, constructori de retele electrice, firme de protectie a mediului, asiguratori, consultanti pentru studii electrice).

Totodata, in asociatie, sunt deja inscrise si institutii financiare.