Proiecte

Craciun 2022

Darurile lui Mos Craciun au ajuns in Valea Jiului, de data aceasta la Scoala generala nr 7 din Petrosani si Scoala generala din Banita. S-au bucurat de ele peste 350 de copii, care au primit cu colinde si mii de zambete reprezentantii RWEA si RenewAcad – Academia de Consiliere si Pregatire Profesionala.
Prin programele educationale din cadrul academiei de regenerabile si actiunile sociale permanente, RWEA contribuie cu succes la procesul de reconversie profesionala a personalului minier si imbunatatirea nivelului de trai al comunitatilor din bazinele carbonifere.

Paste 2021

RWEA si membrii sai au fost prezenti in zonele miniere defavorizate din Valea Jiului si cu ocazia Sarbatorilor Pascale.
Peste 200 de elevi din Petrosani, Uricani si Vulcan s-au bucurat de daruri.
RWEA va continua campaniile sale de CSR in bazinele carbonifere , dar si programele educationale si de reconversie profesionala.

Craciun 2021

RWEA si RenewAcad își propun au adus magia Craciunului în inimile a 356 de elevi ai școlii Generale nr.2 ‘’Ana Colda’’ din Petrila. Reprezentanții RWEA și RenewAcad au pregătit cadouri pentru toți copiii din această școală și au fost dăruite acestora în data de 8.12.2021, ora 10.00, la Școala Generală nr. 2 din Petrila (Lonea), str. Republicii nr. 263.

           

Be good

09 Mar 2022

Evenimente caritabile si donatii realizate de RWEA